Update: Reportaj VIDEO ProTV – Urşii au dat năvală într-un cimitir din Mureș! Detalii, aici.


In cursul noptii, in localitatea Troița, comuna Galesti, judetul Mures, a avut loc un groaznic incident in cimitirul din localitatea amintita.

Conform martorilor, autoritatile competente prezente la fata locului ar fi stabilit, din primele cercetari, ca este vorba de un urs care ar fi dezgropat un cadavru dintr-un mormant. Localnicii sunt revoltati.

Organele prezente efectueaza in continuare cercetari pentru stabilirea cu exactitate a derularii nefericitului eveniment.

Update: Conform unor noi informatii, provenite din surse care efectueaza cercetari la fata locului, ar exista urme de zgarieturi ce pot apartine unui animal salbatic de talie mare, atat pe sicriu cat si la groapa. Urmele de lopata provin de la momentul initial in care a fost sapata groapa, in urma cu o saptamana, cand a avut loc inmormantarea.

C.T., localnica: “Sunt una dintre persoanele care a descoperit asa zisul “caz” tocmai cand ne-am dus in cimitir… E trist, dar adevarat. Saptamana trecuta a fost inmormantat., deci normal ca se vad urme de lopata. Asa ceva nu crezi pana ce nu vezi cu ochii tai!”

Istvan M., localnic: “Ursul a fost vazut de satenii care au iesit la ingrijit morminte. Cica e un urs enorm de mare. Era inca acolo cand au ajuns oamenii. Mortul era ingropat saptamana trecuta peste sotie, nu tare adanc, cam la 1 metru de suprafata.”

Revenim cu amanunte.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

MS /  Foto: colaj fb