Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, aflându-se pe o stradă din comuna Band, pe fondul unui conflict recent, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Band, care ar fi avut asupra sa un cuţit, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat, de 23 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior, în urma controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra bărbatului de 46 de ani, a fost găsit cuţitul în cauză, care a fost ridicat în vederea confiscării.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 46 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva