Conform unor informații pe surse, angajații Transport Local/Shitletina, pregătesc un nou protest din cauza întârzierilor la plata salariilor. Angajații amenință cu oprirea tuturor autobuzelor de pe trasee.

Va reamintim ca saptamana trecuta, mai multe autobuze apartinand Transport Local & Siletina au inceput sa se retraga la garaj, iar angajatii s-au strans in curtea societatii de pe strada Bega din Tirgu Mures, din cauza intarzierilor la plata salariilor.

Protestul a fost oprit atunci, in urma unor noi promisiuni din partea conducerii, ce s-au dovedit a fi deșarte.

Revenim cu amănunte.

Va mai spuneam saptamana trecuta ca, din pacate, cu toate ca primesc anual milioane de euro de la primaria Tirgu Mures, sub forma de subventie, vesnicul manager sustinut de UDMR, Tatar Bela, alaturi de famiglia Maior care controleaza Siletina, nu au fost in stare nici macar sa plateasca angajatii la timp, ce sa mai vorbim de conditii decente asigurate pentru transportul in comun.

Desi capacitatea lor de manageri a fost demonstrata cu varf si indesat in ultimii 15 ani, ca fiind una dezastruoasa, sunt tinuti mereu in functie pe criterii de nimeni stiute. Un criteriu care l-ar putea salva pe Tatar Bela de lipsa puterii de administrare corecta ar fi palatul si domeniul cu lac pe care a reusit extradordinar de bine, corect si repede sa-l ridice pe proprietatea lui, din umilul salariu de bugetar.

MS / Foto: colaj arhiva