Conceptul de Home-restaurant sau ‘restaurantele de casă’ este destul de popular în străinătate și mulţi proprietari sunt dispuşi să-şi pună, ocazional, locuinţele la dispoziţia prietenilor sau persoanelor necunoscute pentru a prepara împreună mâncăruri tradiţionale sau a experimenta reţete noi şi a le servi, apoi, invitaţilor.

De curând, la Sf. Gheorghe a luat ființă un astfel de restaurant de casă, un business gândit și pus în practică de o femeie pasionată de arta culinară, Tőkés Erika.

Absolventă a două facultăţi, printre care şi una de design, Erika a gândit în cele mai mici detalii planul de amenajare a cochetului ei home-restaurant. Pe lângă bucătărie şi livingul pentru oaspeţi care poate găzdui circa 20 de persoane, Erika a amenajat un loc special pentru atelierul de ciocolată şi unul de joacă pentru copii.

De altfel, adeseori atelierul ei este plin de copii, pe care îi învaţă cum să fabrice praline, baloane, CD-uri, puzzle-uri şi alte bunătăţi din ciocolată.

Mai multe imagini și detalii, aici.