FC Hermannstadt va întâlni FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul din Târgu Mureş, în runda cu numărul 14 din Liga 1.

Formaţia sibiană vine după două remize consecutive, scor 0-0, contra lui Astra Giurgiu, respectiv FC Voluntari, după ce Eugen Neagoe a fost numit în funcţia de antrenor principal. FC Hermannstadt se află pe locul 12, cu 12 puncte, fiind echipa cu a doua cea mai slabă defensivă din campionat – 22 de goluri primite.

De partea cealaltă, FCSB trece printr-o formă bună, având şase meciuri consecutive în Liga 1 fără înfrângere. Echipa condusă de Bogdan Vintilă a trecut cu brio peste meciurile dificile cu FC Viitorul (2-1), Universitatea Craiova (1-0), CFR Cluj (0-0) sau Dinamo (1-1). În ultima rundă, vicecampioana României a învins Chindia Târgovişte, la Ploieşti, scor 2-1.

#matchdayRoș-albaștrii au plecat spre Stadionul Trans-Sil, din Tîrgu-Mureș, unde o vor întâlni pe FC Hermannstadt. Aceștia au fost încurajați de câteva zeci de suporteri locali, care s-au fotografiat alături de favoriții lor.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

#liga1 #etapa14 #hermannstadtfcsb Jucătorii noștri au ajuns la stadionul Trans-Sil și au inspectat gazonul pe care o vor întâlni pe FC Hermannstadt.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019