Noi am spus, încă din titlu, cam tot ce era de spus in urma acestei minciuni. Ce mai putem adauga este Ha Ha Ha, cu referire directă la noua minciună a lui Raed Arafat, nu si la nenorocirea de la #Colectiv. Suntem siguri că doar fanii înrăiți îl mai pot crede. Probabil nici ei.

Publicaţia “Libertatea” a prezentat, joi, o înregistrare video cu primul echipaj ISU care a ajuns la locul tragediei de la clubul Colectiv, filmarea având aproape 21 de minute. Această înregistrare nu a fost făcută publică niciodată, fiind ţinută “ascunsă” de către conducerea IGSU.

Iata ce spun câțiva oameni in urma postarii lui Arafat, pe care o redăm integral la final, sa nu începem cu minciuna:

“Domnule draga, mulțumesc pentru ca ai creat SMURD. Acum e cazul sa te retragi. Trebuia sa o faci mai demult, atunci când te-ai decis ca PSD este compatibil cu tine. Adio.”

“Dle Arafat, având în vedere că sunteți şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă și n-ați știut de acest film nu credeți că e cazul să vă retrageți de la conducerea instituției? Vă mai amintiți afirmațiile din data 15 noiembrie 2015: ”Hai să luăm intervenţia – nu s-a greşit, haideţi să luăm gestionarea la nivelul spitalelor – nu s-a greşit în situaţia de dezastre, asta a fost o situaţie de dezastre. S-a greşit din partea celor care arată cu degetul peste tot şi acuză fără să aibă informaţi complete.” Vă mențineți afirmațiile după ce ați vizionat acest film ascuns de DSU? De victimile cărate de civili pe paleți ce părere aveți? Așteptăm răspunsul Dvs. Și nu, nu peste o lună.”

“Apareti pe filmare, alaturi de somitatile, Piedone, Oprea, va strangeti mainile cu ei, cu cei de la Isu! La cativa metri de zeci de cadavre si oameni ce agonizeaza pe paleti! In mijolcul celor de la pompieri, smurd, care habar nu au ce au de facut! Nu realizati, ca nu doar ascunderea filmarii este penala? Ci si ceea ce este filmat! E chiar asa de mare si gros ciolanul, de nu aveti demnitatea sa va dati demisia? De fapt citandu-va “ am gresit, care e problema?”!”

Si cum v-am promis, la final redăm postarea lui Arafat:

“In urma aparitiei noilor imagini difuzate de Libertatea, am solicitat colegilor de la ISUBIF si IGSU sa explice si sa raspunda public, in cadrul unei conferinte de presa, acuzatiilor lansate la adresa celor care au intervenit si a conducerilor celor doua institutii in ce priveste presupusa ascundere a imaginilor respective. Apreziez ca informatiile prezentate de colegii pompieri in cadrul conferintei de presa sunt realiste si corect expuse.

Stiu ca se asteapta sa ies personal sa explic mai multe aspecte, mai ales ca acuzatiile ca as fi ascuns si eu imaginile au fost lansate in public si continua sa fie difuzate in pofida faptului ca si conducerea IGSU dar si domnul Gen. (r) Pop, au afirmat ca aceste imagini nu mi-au fost date. Cu alte cuvinte nu puteam sa ascund ce nu aveam.

Avand in vedere ca se aproprie comemorarea Colectiv, un moment emotional major care trebuie respectat, dar si faptul ca se desfasoara procesul electoral pentru alegerea presedintelui Romaniei pentru urmatorii 5 ani, consider ca punctul meu de vedere este bine sa fie prezentat dupa aceste evenimente. Eventualele iesiri publice din partea mea in aceste zile nu vor face decat sa aduca un element perturbator al acestor momente.

Va asigur insa ca am raspunsuri concrete la toate intrebarile care au fost ridicate si nu voi ezita sa le aduc in fata opiniei publice.” PAM PAM