Alexandru Cumpănașu, candidat independent la alegerile prezidențiale 2019, a venit astazi la Tirgu Mures unde a adus acuzatii grave asupra primarului din municipiu, cercetat penal pentru fapte de coruptie, Dorin Florea. “Va plati cu puscaria pentru toate nenorocirile facute in acest oras! Niste derbedei! Tupeu ordinar al acestui primar” a spus Alexandru Cumpanasu.

Inainte de vizita la Targu Mures, Alexandru Cumpanasu a transmis urmatorul mesaj:

“APEL IMPORTANT: PLÂNGERE PENALĂ PE NUMELE PRIMARULUI DIN TÂRGU MUREȘ ⚠️

MARȚI, 22.10.2019, VOM ORGANIZA PROTEST ÎN FAȚA PRIMĂRIEI din TÂRGU MUREȘ. VOI FI ACOLO‼️

CÂT DE INUMAN SĂ AJUNGI SĂ SCOȚI CU FORȚA 29 DE MINORI DINTR-UN CENTRU SOCIAL FĂRĂ SĂ LE DAI O ALTERNATIVĂ⁉️

Problema a început în luna iulie când primăria le-a comunicat că intenționează să bage clădirea în care aceștia locuiau în reparații capitale și că urmează ca în perioada acestora să-i mute pe cei 160 rezidenți, dintre care 29 sunt copii ❗️

Clădirea a aparținut statului, și acum un an a intrat în patrimoniul primăriei. Primarul nu a prezentat Hotărârea de Consiliu Local în baza căreia consiliul a hotărât reabilitarea și nici nota de fundamentare a acestor lucrări ❗️

În 9 august 2019 s-a încercat intimidarea rezidenților cu poliția locală, municipală și jandarmeria. Primăria trebuia să le acorde relocarea pe bază de tabel, cu semnături.

De 20 de ani este primar Florea Dorin, cu mai multe dosare penale. Secondat de Claudiu Maior, consilier personal, cu dosar de spălare de bani.
Văzând că oamenii nu pleacă, cei doi plus consilierii locali și cele două directoare de la DAS Direcția Asistență Socială, Mihaela Maior și Corina Todoran, i-au dat în judecată pentru a obține ordine de evacuare. Când au văzut că pierd timp, “interlopii” primăriei au tăiat utilitățile fără personal autorizat!!!
În 18 octombrie au avut termen primele 5 familii.
Toate cauzele au rămas în pronunțare in aceeași zi, fără administrare de probe, astfel încât oamenii să plece de bunăvoie. Pe câtiva bătrâni singuri i-au evacuat fără nici o problemă cu ajutorul a 2 indivizi, Ionuț Pol și Remus Moldovan. Moldovan l-a și bătut pe un alt tânăr cu probleme cardiace, care are 2 stenturi!!!

Cât de ANIMALE au ajuns acești oameni⁉️
Cum să tratezi copiii și oamenii sărmani ca pe niste obiecte ce-ți stau în calea afacerilor imobiliare⁉️
Cum să nu le dai o alternativă în plină iarnă⁉️😢” a transmis Alexandru Cumpanasu.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Marţi, 22 octombrie 2019

MS / Foto: colaj captura