Aseară, în jurul orei 23.10, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Voinicenilor, din municipiul Târgu Mureș.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un tânăr de 20 de ani, din comuna Ceuașu de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu Mureș – Ceuașu de Câmpie, pe fondul vitezei excesive, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și care ar fi efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura corespunzător, ulterior tânărul, de 20 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod, iar mai apoi cu gardul unui imobil.

A rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, de 20 de ani, precum și decesul unui tânăr de 17 ani, din comuna Ceuașu de Câmpie, pasager în autoturismul condus de acesta.

După producerea evenimentului, autoturismul care ar fi efectuat manevra de întoarcere, a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, autoturismul a fost găsit abandonat, pe o strada din apropierea locului producerii accidentului, potrivit unui comunicat al IPJ Mureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, precum și în vederea identificării conducătorului autoturismului care a părăsit locul faptei.

Foto: colaj arhiva