Mobilizare fara precedent in Mures…

Toată suma necesara a fost strânsă in urma campaniei masive de ajutor pentru micuțul Eduard, din Reghin. Multumim si noi sutelor de mii de cititori Mures Stiri care au accesat apelurile publicate de noi.

La finalul campaniei, familia a transmis un mesaj de mulțumire:

“Dragii noștri ,

Campania de strângere de fonduri pentru Eduard se apropie de final. Suma estimativa solicitată, cu ajutorul și bunăvoința voastră a fost adunată. În două săptămâni s-au adunat 377.815 Euro. Nu avem suficiente cuvinte de multumire și nici capacitatea de a va multumii fiecăruia, în parte. Sunteți minunați, cu toții.

Sperăm ca niciodată sa nu treceți prin ceea ce am trecut noi.
Sentimentele de disperare și neputință au dispărut si cu ajutorul vostru s-au transformat în speranță.

Eduard a intrat în linie dreaptă pentru stabilirea diagnosticului final și evaluarea căilor de intervenție în această luptă. Cancerul este o boala cruntă și pentru el greul abia acum începe.
Suntem optimiști fiind pe mâna unor medici profesioniști.
Sperăm ca bunul Dumnezeu să-i dea zile și vindecare lui Eduard, iar nouă putere.

Dorim sa vă asigurăm și în continuare de modul de gestionare transparent al fondurilor adunate, modul în care acestea vor fi cheltuite, și totodată dacă va exista un excedent dorim sa stabilim la momentul oportun cum vom gestiona banii. Sănătatea și vindecarea lui Eduard rămân prioritare. Vă vom informa de îndată când vom avea noutăți legate de starea copilului nostru.

Am fi bucurosi daca ne-ați avea în rugaciunile voastre.

Familia Oprea”