Un caz incredibil pentru anul 2019, al 29-lea an de democratie in care credem ca ne aflam…

Deși toți mureseni cunosc povestea aeroportului Transilvania, una dezastruoasa din punct de vedere al administrarii, deși există putine voci care se mai implică pentru binele acestui obiectiv important, iată că si acestora le este cenzurată buna intentie.

Asadar, grupul de inițiativă “Save Transilvania Airport” a cerut dreptul, conform legii, sa susțină un punct de vedere în ședința PUBLICA a CJ Mures. Ce credeti? NU se poate! Președintele CJ Mures, Peter Ferenc, le-a refuzat pur si simplu acest drept.

Înțelegem că șeful UDMR Mures este prieten bun cu cel pe care-l susține in functie la cârma aeroportului, nimeni altul decât Petru Andrei, dar nu intelegem cum poate cenzura dreptul unui contribuabil de a se exprima democratic, mai exact dreptul unui plătitor de taxe cu ajutorul cărora poate el plati manageri incompetenti, fie ca vorbim de cel in cauza sau de cel de la Spitalul Judetean etc.

Redăm în rândurile de mai jos poziția grupului de inițiativă “Save Transilvania Airport” si documentul de cenzură emis de președintele CJ Mures:

“Ne-a refuzat încă odată să luăm cuvântul la ședința ordinară a Consiliului Județean Mureș, cu toate că am vrut doar să prezentăm argumentele bine întemeiate pentru dezvoltarea Aeroportului Transilvania.

Einstein Aviatorul este „mai deștept” ca oricine și … mai rău ca Ceaușescu. La ședințele CJ Mureș nu poate vorbi altcineva, decât el. UDMR (sprijinit de PSD) este mai rău ca PCR. Rușine UDMR, rușine PSD!

Facem apel pe această cale către toți consilierii județeni UDMR, PSD, dar mai ales PNL, să ne sprijine prin citirea argumentelor noastre la următoarea ședință a consiliului județean.”

MS / Foto: colaj