Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Piața Trandafirilor din municipiul Târgu Mureș.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 27 de ani, din județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Piața Trandafirilor din municipiul Târgu Mureș ar fi intrat în coliziune față-spate cu autoturismul care circula în aceeași direcție, în fața sa, care la rândul lui a fost proiectat într-un alt autoturism din față.

Totodată, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani, în momentul impactului și-a schimbat poziția pe a doua bandă de circulație, astfel că a acroșat un al patrulea autoturism, care circula paralel cu acesta, pe banda a doua circulație.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 4 persoane, dintre care pentru 3 persoane, respectiv conducătorilor a doua dintre autoturisme și unui pasager, au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar o a patra persoană, respectiv un pasager aflat în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani, a fost transportat la U.P.U. Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele cercetări efectuate, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autoturismul din față.

Traficul în zona a fost blocat, în acest moment circulația fiind redeschisă.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Sursa: IPJ Mures/ radiomures.ro / Foto: Zoltan Ujvary, Stanciu Barbu – INFO trafic jud Mures