Clubul Sportiv Juvenes organizeaza, incepand de astazi pana duminica, la Hotel Continental, prima editie a Turneului internațional de șah – Open Tîrgu Mureș 2019. (Detalii, aici)

Este primul turneu internațional de șah organizat în Târgu Mureș după ani de zile de absență a acestui sport din peisajul competițional mureșean.

La startul turneului au confirmat prezența peste 100 de jucători profesioniști, din toate categoriile de vârstă. Între ei se vor regăsi 3 Mari Maeștrii Internaționali – Andrei Istratescu, Vlad Jianu și Marius Manolache și alți 6 maeștrii internaționali.

Cele mai importante partide vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a CS Juvenes și vor fi comentate de maestrul internațional Daniel Baratosi.

Mult succes tuturor!


Marii maeștri Manolache Marius și Vlad Jianu vin la Târgu Mureș…

Cei doi maestri sunt urmați în lista provizorie de nu mai puțin de 7 maeștrii internaționali, printre care se află câștigătorul turneului Arad Open 2019, moldoveanul Soltanici Ruslan.

Lista este îmbogățită cu maeștrii FIDE, jucători din mai multe părți ale țării, cum ar fi: Iași, București, Brașov, Cluj, Târgoviște, Pitești.

Este foarte îmbucurător faptul că vor participa mai mulți juniori, seniori peste 50 de ani, și veterani la acest turneu. Se anunță un spectacol pe cinste.