Reţeaua de magazine cu profil discount Lidl, care a obţinut în primele şase luni din acest an afaceri de circa 1 miliard de euro (detalii, aici), construiește un nou supermarket in Tirgu Mures, la ieșirea din cartierul 7 Noiembrie, spre Sangeorgiu de Mures.

Municipiul Târgu Mureş, organizează consultarea opiniei publice cu privire la documentaţiile de urbanism:

• “P.U.Z.- Reconformare parțială zonă funcțională pentru construire supermarket lidl” cu regulamentul local de urbanism aferent, str. 22 decembrie 1989, nr. 150-152l; beneficiar: S.C.”Lidl România”S.C.S.; elaborator: S.C.”ADI Proiect”S.R.L.- arh.urb. Turcu Adrian

Cu această ocazie se va organiza:

DEZBATERE PUBLICĂ

În data de 25.10.2019 ora 12,00, la sediul  Municipiului Târgu Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, în sala de Şedinţe Consiliu, nr.45.

Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

Prezentarea propunerilor va fi susţinută de către elaboratorii documentaţiilor de urbanism supuse dezbaterii publice.

Extrase din documentaţiile de urbanism sus menţionate vor fi expuse în holul central al Primăriei, vis-a-vis de camera 12.

Orice persoană poate depune în scris propriile opinii şi propuneri privitoare la aceste proiecte, la ghişeul de relaţii cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef, cam.12, parter sau pe adresa de e-mail: urbanism@tirgumures.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine, la cerere, de la Serviciul Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, cam.70, în intervalul orar de relaţii cu publicul de luni-joi: 11,00-12,00 sau la telefon 0265.268330 int.164.

Sursa: tirgumures.ro