Slugarnicie maxima la inaugurarea unui pod…

O elevă a fost pusă să recite o odă pentru primarul PSD din Teiuș, județul județul vecin, AB, la ceremonia de inaugurare a unui pod peste Mureș.

Elevii școlilor din localitățile Căpud și Teiuș au fost puși să organizeze un program artistic pentru primarul Mirel Vasile Hălălai și podul pe care l-a construit între localități, relatează edupedu.ro.

Oda recitată de elevă a fost scrisă, potrivit prezentării, de un localnic și se numește „Străbunii noștri din Căpud”.

„ Și-au trecut primari mai mulți/ Pod peste Mureș n-au făcut”, a recitat eleva

„ Și-a venit ziua cea mare/ C-un primar ca Hălălaie/ Un copil de ceferist/ Tânăr, învățat, cinstit”.

„ Domn’ Primar îți mulțumim! Sănătate îți dorim!/ Belșug și fericire,/ Să ai parte de iubire!”.

Înainte de acest moment, unul dintre preoții prezenți la slujba de inaugurare a ținut și el un discurs laudativ la adresa edililor:

„Iubiți credincioși și credincioase, mulțumim autorităților locale și județene, Guvernului României – cel ce a aprobat suma de bani pentru această minunată lucrare. Dar să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să mulțumim întâi de toate domnului Primar care împreună cu echipa sa de consilieri a rânduit ca astăzi să vin aici în această zi pentru a binecuvânta și sfinți acest pod”.

Evenimentul a început cu prezentatoarea spunând că „Rolul determinant în realizarea acestei lucrări este indiscutabil al Guvernului României care prin PNDL a alocat banii necesari.”

Imagini live transmise de Alba24.ro, aici

Inaugurarea podului peste râul Mureș. dintre Căpud și Teius

Inaugurarea podului peste râul Mureș. dintre Căpud și Teius.

Publicată de Alba24.ro pe Vineri, 11 octombrie 2019

Sursa: protv.ro