Doi tineri, ambii de 23 de ani, au murit, iar alţi doi au fost răniţi, în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN14, în zona localităţii Laslea, judeţul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 14, la kilometrul 80, în zona localităţii Laslea. Poliţiştii susţin că şoferul unei maşini care mergea spre Sighişoara a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o altă maşină care venea din sens opus.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Sibiu au anunţat că, la sosirea echipajelor la faţa locului, doi tineri, se pare soţ şi soţie, ambii de 23 de ani, din judeţul Mureş, au fost găsiţi decedaţi.

Alţi doi tineri aflaţi în cealaltă maşină implicată în accident au fost răniţi. Este vorba de un bărbat de 25 de ani, din Mureş, care prezenta un traumatism toracic şi suspiciune de fractură la piciorul drept, şi de un alt rânăr de 24 de ani, tot din Mureş, care a suferit o fractură de bazin.

Victimele au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD sosite de la Sighişoara şi au fost transportate la UPU Târgu Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: mediafax.ro / Foto: Raul I.