Urmau să se căsătorească sâmbăta viitoare…

Sfârşit tragic pentru doi viitori miri din Mureş. Cei doi tineri, de 23 de ani amândoi, au murit pe loc în urma unui accident cumplit în localitatea Laslea, judeţul Sibiu. Mai aveau zece kilometri până acasă, iar sâmbăta viitoare urmau să se căsătorească.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, pe DN 14, la kilometrul 80, între Mediaș și Sighișoara, în zona localitatii Laslea.

Cei doi logodnici, în vârstă de 23 de ani amândoi, şi-au pierdut pe loc viața, după ce autoturismul lor, un Opel, ar fi fost lovit de un Audi intrat pe contrasens.

Tânăra era însărcinată în 7 luni. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic. Mai aveau zece kilometri până acasă, iar peste fix o săptămână urmau să se căsătorească.

“Sâmbătă aveau cununia şi ea însărcinată în şapte luni”, a declarat mama tânărului decedat.

Fata-i din Criş, nora. S-au dus să meargă în Criş şi uite s-a băgat ăla în ei, i-a luat din plin. Îi duce la Sibiu, la morgă. Am aşteptat să ne sune că au ajuns, nu au mai sunat. Ne-a sunat alticneva care ne-a cunoscut băiatul”, a spus şi tatăl băiatului.

În autoturismul care ar fi intrat pe contrasens erau doi tineri prieteni, care au scăpat cu viaţă şi sunt în stare stabilă la spital.

“Din primele cercetări s-a constatat faptul că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers. Din nefericire, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite”, a declarat comisarul Marius Cuciorovschi, şeful Biroului Drumuri Naţionale Sibiu.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, mai ales că un văr de-al şoferului din Audi a declarat că a vorbit cu tânărul în timp ce mergea cu ambulanța către Târgu Mureș și spunea că s-ar fi trezit cu Opelul în față și a trebuit să vireze pe contrasens.

Sursa: observator.tv