Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…

Ieri seara, in localitatea Odrihei,  județul Mureș, a avut loc o tragedie în care un bărbat aflat la pescuit a fost atacat si ucis de un urs, conform primarului din Suplac. Iata ce a transmis Bela Szakacs:

“In atentia locuitorilor Comunei Suplac!!!
Aseară,12.10.2019,in jurul orei 18.00 in comuna vecina, in localitatea Odrihei, un om de 61 de ani,care se afla la pescuit pe Târnavă, a fost omorât de un urs,care de câteva săptămâni a tot fost văzut si pe raza comunei noastre.Rog locuitorii comunei să fie precauti, nu lăsati copiii nesupravegheati la pescuit si pe hotare!!!!”, scrie primarul.

“Revoltator!!! Adunati ursii si duceti in parlament ……in cazul dat au ramas doi copii minori orfani…..chiar e mai presus afacerile si functiile cuiva in tara asta decat viata omului!!!!! Protejati ursii….ACESTI DOI COPII AU RAMAS FARA TATA LA VARSTA CAND AVEAU CEA MAI MARE NEVOIE DE PARINTE!!! STRIGATOR LA CER!!!!!”, scrie si un localnic.


Update: Polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică cu privire la faptul că în extravilanul satului Odrihei din comuna Coroi – Sânmartin, pe malul râului Târnava Mică, a fost găsit cadavrul unui bărbat de 61 de ani, din localitatea Măgherani, pe corpul căruia s-au observat posibile urme ale unui atac de urs.

Din primele cercetări s-a constatat că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în 12 octombrie la pescuit și nu a mai revenit.

La examinarea sumară a cadavrului, acesta prezenta leziuni cauzate în urma unui atac de urs. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

MS / Foto: colaj arhiva