TAC! TAC! TAC! ȘI TĂCEREA COSTĂ!

Noi, la Ambulanța Samaritanus Tirgu Mures, de ani de zile desfășurăm campanii de educare a elevilor și profesorilor pentru acordarea PRIMULUI AJUTOR!

GRATIS!!!!

O încercare de instituționalizare a acestor proiecte prin finanțare din partea Consiliului Local ă fost respinsă de Consilieri PSD PNL UDMR . Împotriva acestui proiect a fost chiar și un medic șef UPU SMURD.

AM CONTINUAT, aceste proiecte prin finanțare din partea comunității pentru cumpărare de defibrilatoare, manechine și kituri de prim ajutor pe care le-am donat școlilor.

În două etape s-au adunat 8000 de lei și 3500 de lei. Total 11500 de lei din care am cumpărat 4 defibrilatoare semiautomate , 20 de manechine și 1500 de kituri de prim ajutor.

Compania REEA condusă de Dan Mașca a contribuit prin dezvoltarea unei aplicații pentru telefoane inteligente in care sunt cuprinse module diferite de acordare a Primului Ajutor. Peste 10.000 de descărcări de către utilizatori.

Aplicația de Prim Ajutor este gratuită!!!

În timp ce comunitatea , oameni de afaceri, contribuie pentru gratuitatea acestor cursuri și continuitatea lor,

NIȘTE ȘMECHERI,

împreună cu o Primărie s-au gândit că e rost de făcut niște bani.

Astfel o școală din comunitatea noastră a organizat pentru profesorii școlii cursuri de PRIM AJUTOR

PENTRU SUMA DE 12500 LEI.

300 DE LEI pentru fiecare cursant.

Atât ă plătit primăria pentru curs de Prim Ajutor unor șmecheri din București, NECERTIFICATI ca instructori sa pregătească profesorii pentru acordarea Primului Ajutor.

Mesajul este următorul:

” MĂI SAMARITENILOR, NU VREM GRATIS !

NOI VREM SĂ PLĂTIM CA SĂ PUTEM LUA PARANDĂRĂT!”
“DE LA VOI NU PRIMIM ! ASA CĂ NU VREM GRATIS! ”

Sursa: Horațiu Varga – Ambulanța Samaritanus Tirgu Mures / Foto: colaj arhiva