În timp ce într-o parte a municipiului Tirgu Mures s-au încins din nou gratarele si-au răsunat goarnele din boxe, in cealalta parte au scartait planetarele si au sărit bucsele din masini.

Mai exact, in Parcul Municipal din localitate avea loc o nouă paranghelie, organizată acum pe baza de sponsori – au “convins” firmele abonate la bani provenind din contracte de la primăria Tirgu Mures -, iar pe strada 8 Martie din localitate avem parte de o nouă imagine apocaliptică.

Mai mai exact, într-o parte se invartea in ceaune si se ciocneau paharele, tocmai de cei care ar fi trebuit sa aiba grija de promisiunea făcută si începută dupa 20 de ani: asfaltarea unei strazi DE PAMANT dintr-un municipiu reședință de județ.

Din pacate, au preferat să facă ce fac de 20 de ani…

Mai mai mai exact: NIMIC bine si in interesul muresenilor, doar ciolane aruncate câtorva mureseni, in scop electoral. Despre cine vorbim? Despre cei din executivul primăriei Tirgu Mures, ziși si 2,5%, cât au obținut la alegerile EP, procent regăsit si in numarul muresenilor participanți la paranghelia de care facem vorbire.

PS. “Gurile rele” spun că din lipsa de participanți la deschiderea Simfonii de Toamnă, la momentul cuvantarilor numitilor, “au convins” multi angajati din primărie sa participe pentru a se crea niscaiva audienta. La cat de multi sunt si la cat de putin se face, greu de dovedit lipsa de la muncă. Vorba aia, erau plecati “pe teren” 😉

Foarte exact, într-o parte a fost asa…

Unde erau cei responsabili pentru prima parte, a fost asa…

MS / Foto: colaj fb