O fată de 19 ani a fost răpită de pe stradă, in județul vecin, SB, de către un tânăr care a lovit-o, a băgat-o într-o maşină şi apoi a demarat în trombă. Fata a reuşit să-i trimită repede un mesaj tatălui pe telefon, iar bărbatul a sunat imediat la 112

Potrivit poliţiştior, un sibian a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiica sa de 19 ani ar fi fost forțată de fostul concubin să intre în mașina acestuia, plecând împreună într-o direcție necunoscută. La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care tânăra ieșea dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi luat-o cu forța și ar fi introdus-o în mașina sa.

În același timp au fost declanşate procedurile specifice în cazurile lipsirilor de libertate în mod ilegal, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, darea în consemn a autoturismului, inclusiv în județul Mureș.

Tânărul şi-a dat seama că fata a apucat să anunţe răpirea şi i-a dat drumul…

În timp ce se deplasa cu maşina spre localitatea Agnita, pe DJ106, tânărul a oprit maşina şi a lăsat-o pe fată să coboare, apoi a fugit.

“Coroborând informațiile primite de la tânără cu rezultatele obținute în urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii sibieni, în scurt timp pe str. Ștefan cel Mare a fost depistat autoturismul și bărbatul suspectat de săvârșirea acestei fapte. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea continuării cercetărilor. Totodată, s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină. În cursul cercetărilor, s-a stabilit faptul că acesta, în data de 2 octombrie, și-a urmărit cu mașina fosta iubită, iar în momentul în care a ieșit dintr-un hypermarket situat pe str. Ștefan cel Mare, în urma unor discuții contradictorii, a prins-o de mâini și cu forța a introdus-o în autoturismul său”, informează poliţiştii, citaţi de oradesibiu.ro.

Cu doar o zi în urmă, tânărul o bătuse pe fată, în trafic şi avea deja dosar penal.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi propus pentru arest preventiv.

Sursa: observator.tv