O urgență o putem vedea într-un accident cu victimă și nu un accident doar cu pagube materiale. O explozie, un incendiu, o persoană căzută în stradă sau o tâlhărie, acestea sunt urgențe pentru apelarea la 112.

O inundație în apartament, informații despre emiterea cărții de identitate sau aglomerarea traficului… acestea reprezintă doar întârzierea salvatorilor pentru a ajunge la adevăratele urgențe.

Apelarea abuzivă a numărului 112, transmiterea de mesaje către 113 ori la 114 se amendează ca și până acum, dar începând de astăzi, alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează cu o sumă mult mai mare, și anume de la 1.500 de lei la 5.000 de lei.

Apel de urgență 112

‼️‼️‼️O urgență o putem vedea într-un accident cu victimă și nu un accident doar cu pagube materiale. O explozie, un incendiu, o persoană căzută în stradă sau o tâlhărie, acestea sunt urgențe pentru apelarea la 112. O inundație în apartament, informații despre emiterea cărții de identitate sau aglomerarea traficului…acestea reprezintă doar întârzierea salvatorilor pentru a ajunge la adevăratele urgențe.Apelarea abuzivă a numărului 112, transmiterea de mesaje către 113 ori la 114 se amendează ca și până acum, dar începând de astăzi, alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează cu o sumă mult mai mare, și anume de la 1.500 de lei la 5.000 de lei.#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Joi, 3 octombrie 2019

Sursa: Politia Romana