Update: Vârstnica accidentată pe un drum judeţean, în localitatea Bod, a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, unde a fost transportată, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marius Leonte.

De asemenea, băiatul de 7 ani, şi el rănit în accident, este în continuare, internat pe secţia de Terapie Intensivă a SCJU.

Stire initiala:

O fetiţă de 8 ani a decedat şi un băieţel de 7 ani şi bunica lor au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de o autoutilitară, pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod. A fost alertat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor medicale, două ale SMURD şi unul al SAJ, fetiţa de 8 ani era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi o fractură la un picior, iar băieţelul de 7 ani, care are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la membre, au fost găsiţi conştienţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

„Un bărbat în vârstă de 69 ani care conducea o autoutilitară pe DJ 112A a accidentat trei persoane (doi minori și o persoană de sex feminin). Medicii aflați la fata locului au declarat decesul unei fetițe în vârstă de 8 ani. Celelalte două victime au fost transportate la spital”, conform IPJ Brasov.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului, a precizat sursa citată.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

Foto: ISU Brașov