Zecii de mii de mureseni primesc apa din imagine…

De aceasta data la Reghin si in multe comune limitrofe. Motivele invocate sunt diverse, situatia este la fel, apa neagra la robinetele a zeci de mii de mureseni. Nu doar azi, ci mai mereu in aceasta zona. Abia ce au fost realimentati cu apa dupa multe zile in care a lipsit cu desavarsire (detalii, aici).

Un reghinean, Adrian S., se intreaba: Dacă nu plătesc facturile trei luni și îmi cer scuze se pune?

Altul, Aurel I., le transmite: Nu ar fi normal sa aveți niște bazine de rezerva pentru oraș sa nu mai fie atitea probleme și sa faceți odată investițiile promise de schimbare a conductelor vechi!

Aquaserv paseaza vina si de aceasta data: “Din cauza unui accident rutier, alimentarea cu energie electrică a Uzinei de apă Reghin a fost întreruptă, în data de 10.09.2019, între orele 08:25-09:00, iar Uzina a fost în imposibilitatea de a produce şi pompa apă potabilă în sistemul de transport și distribuție al Municipiului Reghin și al comunelor alimentate din sistemul Reghin.

În acest moment alimentarea cu energie electrică a fost reluată, însă schimbările de presiune în rețeaua de distribuție, au ca rezultat antrenarea depunerile de pe conducte şi cauzează apariţia fenomenului de apă colorată la robinetele consumatorilor. Această apă se poate folosi în scopuri menajere.

Acest neajuns este eliminat prin spălarea de către echipele AQUASERV, a conductelor de distribuție apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat,” se scuza pentru a 1000 a oara Aquaserv SA.

In concluzie, conducerea Aquaserv SA “se scuza” mereu, dar masuri mai incetut. Nu asa de repejor ca marirea veniturilor directorilor. Cine sunt directorii? Pai familia ALDE Mures, zisi si 2,5%. Un director, Sorin Lazar, coleg de partid la ALDE Mures cu C.M si D.F. Alt director, una dintre sotiile lui C.M. Despre ce vorbim?!

MS / Foto: colaj arhiva / grup fb – Probleme de Reghin