20 de evenimente au fost organizate pe Transilvania Motor Ring, în doar câteva zile, de la concursuri de raliuri, drifturi, carting, până la expoziţiile unor maşini vechi sau tunate. Aproape 250 de maşini au participat la show. Şi aproape trei mii de spectatori au urmărit cu sufletul la gură cursele rapide.

Natalia are 16 ani şi aproape jumătate din viaţa ei a fost marcată de viteză. În timp ce fetele de vârsta ei îşi caută pasiuni precum moda sau make-up-ul, adolescenta le face concurenţă bărbaţilor la curse. A început cu raliurile, la care a obţinut trei titluri de campioană internaţională, iar acum concurează la drifturi.

Reporter: Ce simţi în momentul ăla când faci drifutri?

Natalia: Foarte multă adrenalină, absolut. Şi sunt eu însămi în maşină, întotdeauna.

Reporter: Eca un dans?

Natalia: Exact, exact. Ca un vals cum ar veni. Trebuie întotdeauna să fiu calmă şi atentă, fiindcă dacă sunt calmă şi atentă, totul iese cum trebuie.

Gagyi Peter, nou record de pistă…

Şi motocicliştii si-au putut doborî recordurile de circuit la eveniment. Pe o distanţă de trei kilometri, Gagyi a ajuns la linia de sosire într-un minut şi jumătate, cu un motor de 200 de cai putere.

Gagyi Peter, motociclist: Practic ăsta nu este un circuit foarte rapid, pe linie dreaptă nu depăşeşti 240-245 kilometri la oră, este un circuit relativ pentru învăţăcei, nu este un circuit profi. se poate merge în limite normale.

Participarea pentru o zi i-a costat pe pasionaţi 500 de lei.

Sursa: observatortv /  Foto: Transilvania Motor Ring