INVOLUTIE. In Mures, cu precadere in municipiul Tirgu Mures, autobuzele abia pornesc, care mai pornesc, ajungand in statii din cand in cand. Ce sa mai vorbim de autobuze dedicate elevilor!

Bine, spre deosebire de judetul vecin, la noi avem un director la Transport Local Tirgu Mures, Tatar Bela, pus si mentinut in functie de UDMR de zeci de ani, indiferent de “performante”. Totodata, avem asocierea cu SILETINA, firma famigliei lui C.M. 2,5%, care doar in 2019 a incasat peste 3 milioane de euro de la primarie.

EVOLUTIE. Asadar, incepând de astazi, s-a reluat proiectul „Autobuze școlare pentru elevi”, votat de clujeni în cadrul procesului de Bugetare participativă 2017 și dedicat transportului elevilor de clasele 0-4 la școală.

Astfel, au extins proiectul de la 5 la 12 trasee și la mai multe școli din municipiu. De asemenea, având în vedere faptul că două școli din zona centrală își desfășoară temporar cursurile în altă locație, au fost suplimentate stațiile de debarcare a elevilor pentru traseele care asigură transportul către aceste unități de învățământ, scrie stiridecluj.ro

MS /  Foto: colaj