Unii/unele au facut accident si au bagat oameni in spital…

#La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 19.50, pe DJ 154, în localitatea Dedrad, o femeie de 28 de ani, din comuna Batoş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă intrând în şanţul de pe direcţia sa de deplasare.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătoarei auto i-a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului au rezultat 2 victime, respectiv 2 persoane rănite uşor, în speţă conducătoarea autoturismului şi un pasager.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 123, pe raza localităţii Chirileu, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 17.10, pe DC 145, la km. 3+200m în localitatea Porumbeni, un tânăr de 23 de ani, din comuna Ceuaşu de Câmpie, în timp ce conducea un atelaj cu tracţiune animală, a rănit uşor o tânără de 21 de ani, ce se deplasa cu bicicleta şi care utiliza necorespunzător partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărului de 23 de ani i-a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe raza localităţii Mădăraş, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din localitate, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul prelevării de mostre biologice.

#La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, pe DJ 151, la km 19+650m, în localitatea Sânger, un bărbat de 26 de ani, din comuna Zau de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus şi care era condus de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Hunedoara.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto de 26 de ani i-a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 09.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic, pe DN 13A, in localitatea Trei Sate, un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ghindari, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Luduş au oprit în trafic, pe strada Republicii din localitate, un autoturism condus de un bărbat, din comuna Sanpaul, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea avea plăcuţele de înmatriculare provizorii expirate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. AU PUS ÎN PERICOL CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva