Dupa 20 de ani de conducere a cuplului din imagine, in care nu au construit de la zero absolut nimic in municipiul Tirgu Mures, nici macar acum in al 12-lea ceas – când mai au cateva luni pana vor pleca cu siguranta de la cârma orașului -, in loc sa se ocupe de lucrurile importante stau si trimit aproape zilnic scrisori puerile.

Oare chiar nu le crapă obrazul de rușine nici dupa ce se uita in jurul lor sa vada ce au facut alti in 20 de ani la Brașov, Sibiu, Alba, Oradea etc?!

Se pare ca nu, un ultim exemplu elocvent privind starea in care au adus orasul, fiind cel de mai jos.

O familie din zona Aleea Carpați trimite o cerere către Primăria Muncipiului Tîrgu Mureș in care intreabă cînd se va renova parcul unde s-ar juca în condiții mai bune cîteva zeci de copii mai mici sau mai mari.

Răspunsul este cel de mai jos și arată debandadă din conducerea acestei primarii psd-udmr-alde (pnl).

Din întimplare familia este una de maghiari, care tocmai au avut parte zilele trecute de ceva chefuri în apropierea locuinței lor, chefuri care au fost finanțate și din bani publici ce puteau UDMR iștii să îi aloce pentru așa ceva alaturi de ceilalti din conducerea orasului.

Au de votat o rectificare joi, ceruta de executiv, iar aceasta rectificare poate insemna zero lei pentru circul conducerii primariei si bani pentru acest parc si nu numai.

Oare ce vor vota?!?

Știu, de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.

 

Sursa: Dan Masca, președinte POL Tirgu Mures