Un bărbat aflat la muncă în Germania a sunat disperat la poliție, după ce a încercat două zile să dea de iubita lui, aflată în orașul Călan, iar când aceasta în sfârșit i-a răspuns i-a zis că e sechestrată. De fapt, eceasta era cu un alt bărbat.

Tânăra de 27 de ani chiar i-a indicat o adresă bărbatului, pentru a fi mai convingătoare, notează ziardehunedoara.ro.

„În data de 17.08.2019, la ora 22:54, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean (aflat la muncă în Germania) despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan. Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17.08.2019, a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Agenții au aflat de la părinții fetei că, de fapt, aceasta plecase de bună voie acum aproximativ două luni.

Pe 18 august, polițiștii au găsit-o pe tânără în municipiul Hunedoara.

Ea a susținut că stă de câteva zile în apartamentul unui prieten și, când a fost contactată de concubinul ei, era sub influența băuturilor alcoolice. După ce i-a spus că e sechestrată, și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta.

Tânăra a mai precizat că nu a fost sechestrată sau victimizată în vreun fel.