Va spuneam zilele trecute despre scandalul dintre doua personaje care creaza tensiuni etnice NEDORITE la Tirgu Mures.

Izbucnit intre primarul Florea D. si presedintele CJ Mures, Ferenc P., aceștia si-au aruncat texte ipocrite exprimate in scrisorile emise si facute publice de cei doi. (detalii aici).

Acum, au uitat parca de toate acuzele prin care se plangeau muresenilor cum nu se poate dezvolta orașul, cum toate proiectele primarului in functie de 20 de ani nu se pot realiza brusc si dintr-o data din cauza UDMR.

AZI, într-un gest de maximă ipocrizie, taberele s-au așezat la masă, apoi si-au tras o poza pe care au postat-o pe toate canalele lor de informare.

La prima impresie ai fi crezut ca e vorba de o victorie a orașului si ne vor spune că s-au pus de acord asupra tuturor proiectelor vitale, care vor deveni realitate macar in al 12-lea ceas.

Din pacate pentru mureseni, nici vorba de asa ceva. S-au pus la masă doar pentru a mai organiza o alta paranghelie “gratuita”, tot din bani de la buget. Si pentru ca ipocrizia sa fie maxima, se mai si lauda cu asta.

În concluzie, toate sunt exact asa cum le scriem de multă vreme, ei stau la masă și închina pahare ca “pretenii”, iar vouă va transmit cum ca ar duce “razboaie” intre ei pentru binele orașului. Se stie!

MS / Foto: colaj arhiva