Moartea unui pastor a fost filmată într-o biserică din Mureş. Imagini terifiante arată cum un preot este electrocutat după ce atinge un microfon, în timpul unei slujbe de botez. Sub privirile credincioşilor, tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră. Însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Atenţie, imagini video care vă pot afecta emoţional, aici.

Pastorul, care se afla în bazin, alături de alţi doi credincioşi, a cerut un microfon. În momentul în care l-a atins a fost electrocutat.

Bărbatul de 37 de ani s-a prăbuşit sub privirile şocate ale credincioşilor, care au încercat să-i ofere un ajutor. Un paramedic de la SMURD Sighişoara, care era întâmplător în localitate, a fost chemat în biserică şi a început imediat resuscitarea. Ambulanţa a ajuns şi ea după 20 de minute, însă era mult prea târziu.

Experţii spun că cel mai probabil instalaţia de sonorizare folosită în biserică nu a avut împământare.

În condiţii de umiditate şi a avut din plin acea umiditate, inima unui om matur poate să cedeze la 50 de volţi. Sunt puţine persoane care pot fi rezistente la această tensiune. Norocul lor a fost că nu a scăpat acel microfon în piscină mai mult ca sigur şi ceilalţi doi adulţi ar fi murit – Mihai Constantin, inginer

Poliţia a deschis acum o anchetă, pentru a afla cine poate fi tras la răspundere pentru moartea tânărului pastor.

Sursa: observator.tv