In urma cu putin timp a inceput meciul Vasile Antonescu vs Hernan Casanova, urmat de Facundo Juarez vs Marko Tepavac.

De la ora 17:00 se va disputa finala de dublu. Toate meciurile de azi se vor juca pe terenul central, fiind transmise live pe pagina de facebook.

Vasile Antonescu este singurul tenisman român calificat în semifinale din cei cinci care au evoluat, vineri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Târgu Mureş, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Antonescu a dispus cu 7-6 (5), 6-2 de juniorul Nicholas David Ionel, iar în penultimul act îl va întâlni pe argentinianul Hernan Casanova, al doilea favorit, care s-a impus cu 7-6 (3), 6-1 în faţa lui Ştefan Paloşi.

În alte partide, argentinianul Facundo Juarez, cap de serie numărul opt, a dispus cu 6-3, 6-0 de juniorul Cezar Creţu, iar sârbul Marko Tepavac, cap de serie numărul şapte, a câştigat cu 6-1, 2-6, 6-4 în faţa lui Nicolae Frunză, al treilea favorit.

La dublu, perechea Gabriel Donev (Bulgaria)/Maksim Tikhomirov (SUA) va juca în finală cu argentinienii Casanova şi Juarez, favoriţii numărul doi. Donev şi Tikhomirov au trecut în semifinale de Călin Manda şi Dan Alexandru Tomescu în două seturi, cu 6-3, 6-4, iar sud-americanii s-au impus cu 7-6 (3), 6-4 în faţa cuplului Nicholas David Ionel (România)/Oleksi Krutîh (Ucraina).

Semi-finalAntonescu, Vasile ROUCasanova, Hernan[2] ARGLivestream by REEA

Publicată de Targu Mures ITF World Tennis Tour pe Sâmbătă, 10 august 2019

Rezultatele si programul de maine sunt afisate pe site-ul de mai jos.
https://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/men’s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100046440
Va asteptam si maine in numar cat mai mare…