Zeci de adulți și copii vor fi puși în strada…

Reprezentanții primăriei au susținut pentru radiomures.ro că astăzi s-a sistat furnizarea utilităților, iar de mâine vor fi montate schelele pentru începerea lucrărilor.

Nemulțumirile continuă, iar o parte din locatari refuză să părăsească încăperile.

Va reamintim de protestul Ligii Pro Europa privind evacuarea fortata, de catre primaria Tirgu Mures, a peste o suta de persoane, adulti si copii, locatari ai Centrului Social- Azil de noapte din Tirgu-Mures (vezi aici). Persoanele afectate de aceasta masura abuziva s-au adresat Ligii Pro Europa, administratiei Centrului, Directiei Sociale din Consiliul TgM, fara rezultat. Presedintele POL Tirgu Mures, Dan Masca, a reactionat dupa interventia de azi din sedinta CL Tirgu Mures:

„Este suficient sa vezi cit de penibili sunt cei din conducerea primariei, fie ei PSD, PNL-ALDE, UDMR si ai lor subordonati uitindu-te la sedinta CL, unde doamna Smaranda Enache, copresedinta a Ligii ProEuropa, alaturi de niste persoane din un amarit de camin social al unei Municipalitati, care in 6 luni a cheltuit pe concerte si alte timpenii 12 milioane lei, incercau sa obtina o rezolvare a unui caz social delicat. Au dat preaviz 14 zile celor 117 persoane, singure, familii cu 4-7 copii, oferindu-le alternative.

Doamna directoare adjuncta de la serviciul social al Primariei, subordonta lui Florea -ALDE si Makkai UDMR a oferit solutia asa sigura pe ea spunindu-le ca le-a obtinut locuri diverse de cazare in afara … orasului Tirgu Mures.

Ce ar fi ca aceasta doamna ”profesionista” foc, alaturi de sefii ei, sa primeasca banii si sa lucreze undeva prin muntii Calimani, ca doar se poate rezolva.

Cit de nesimtiti pot sa fie.

Am ramas foarte surprins placut de cuvintul luat de un tinar din caminul social, care cu un vocabular, o exprimare deosebita.

El a explicat situatia si a cerut aminarea renovarii pina in martie 2020, iar in acest fel vor avea timp suficient sa fie relocati in conditii mai bune, in oras si nu la mama … unde ii duce mintea pe cei din conducerea orasului,” a scris Dan Masca.

MS /  Foto: colaj