Același lucru ca și înainte de a se fi înființat acest serviciu.

Ai o urgență medicală, esti conectat la Serviciul de Ambulanță. Abia acolo un medic te va întreba ce simți, unde te doare și unde sa trimita echipajul medical. La fel urgențele de incendiu, sau cele de ordine publică (poliție).

112 este o interfață care te localizează (pe naiba in România) nici nu folosesc termenul de localizare DIRECTĂ, ci LOCALIZARE PRIN TRIANGULARE!

După care te conectează la cei trei operatori din dispeceratele medicale, pompieri sau poliție.

Concluzia este că finalizarea apelului cu colectarea informatiilor se face de către dispeceratul medical sau pompieri și poliție după cum e cazul.

Un personaj toxic pentru acest sistem, foloseste această interfață numita sistem pentru a monopoliza alocarea resurselor spre caz, fiind vorba de bani, orice intervenție costă, este important ce resursa va fi alocată.

Cu toate că zilnic se greșește de foarte multe ori, sistemul ani de zile este promovat ca infailibil și fără greșeală, se prezintă statistici la final de an unde rapoartele sunt prezentate ca și excelente, pentru că nimănui nu i se permite să vorbească de rău sistemul.

Si de ce nu ar crede lumea ca este așa, doar în toate statele membre siatemul funcționează foarte bine.

De ce la ei merge si la noi Nu?

De vină este piesa intermediară dintre scaun și calculator. ADICĂ OMUL!

CINE lucrează la 112?

Piloșii din Primărie, cei cărora SRI pe vremea aceea le-a dat patalama de” bună purtare” . Nu contează că sunt nepregătiți!!! Nu! Important este sa pastreze cu sfințenie “SECRETUL DE SERVICIU”.

Imi adun gândurile și revin la ideea de bază.

Doar cei care nu au avut de a face cu 112 cred si sunt convinși că în momentul apelului, sunt localizați și operatorul stie și ce a.mancat apelantul și cum e îmbrăcat.

Unul dintre acești creduli a fost și Dincă.

De fapt el este singurul care a fost convins la 112 a fost localizat imediat și va fi prins.

Tocmai de asta el s-a grăbit să facă corpul victimei dispărut.

Dincă, CRIMINALUL a crezut in 112. Mai mult decât copilul.

Sursa: Horațiu Varga – Ambulanța Samaritanus Tirgu Mures – fb / Foto: colaj arhiva