Atentie, soferi! La un pas de tragedie…

Imagini teribile filmate de o cameră de bord pe Dealul Hațegului. Un şofer a pierdut controlul volanului după ce maşina pe care o conducea a intrat în acvaplanare.

Filmarea a fost făcută de o cameră de bord aflată într-un autoturism care rula pe acelaşi sens de mers, dar pe a doua bandă de circulaţie.

În imagini se vede cum, pe un carosabil umed, un şofer care circulă cu o vitează neadaptată la condiţiile de drum, pierde controlul volanului după ce maşina intră în acvaplanare.

Autoturismul se învârte de câteva ori, însă, din fericire, nu a fost lovit de nicio altă maşină. După ce “recâştigă” controlul volanului, şoferull redresează vehiculul şi îşi continuă drumul.


Va reamintim ca astazi, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, o mama si copilul ei au MURIT in urma groaznicului accident de la Saschiz!  Detalii si imagini video cu puternic impact emotional, aici.


“Acvaplanarea🚤 – Piruetă 💃 …pe Dealul Hațegului-Hunedoara, când nu te aștepți, se poate întâmpla. Bine că s-a terminat cu bine🙏”, este mesajul care însoţeşte materialul video.

Acvaplanarea🚤 – Piruetă 💃…pe Dealul Hațegului-Hunedoara, când nu te aștepți, se poate întâmpla.Bine că s-a terminat cu bine🙏

Publicată de Lucian Ignat pe Miercuri, 31 iulie 2019

Sursa: observator.tv