Va reamintim ca un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un grav accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe raza localității mureșene Saschiz, la intersecția drumului european E 60 spre Mureni. În urma accidentului, o femeie și un copil au fost răniți foarte grav și au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Imagini video cu puternic impact emotional, aici.

Polițiștii mureșeni spun că, din primele informații, șoferul autoturismului, o femeie de 33 de ani, în timp ce conducea o mașină înmatriculată în județul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș.

Din păcate, după ce s-a reușit descarcerarea victimelor, acestea au decedat la scurt timp. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

La această oră, circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri, iar polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Sursa: radiomures.ro /  Foto: colaj captura