Ăla “micu” și-a luat jucăriile și a plecat…

Astazi, 25 iulie 2019, a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Tg Mures în care se afla pe ordinea de zi rectificarea bugetara.

O situație demnă de cartea recordurilor, cu siguranta de cascadorii rasului, probabil unică în România, sedinta a tinut efectiv mai putin de 1 minut.

A început sedinta. Vicele Papuc Sergiu, ala “micu” de la PSD, a supus la vot ordinea de zi pe care consilierii au respins-o, inclusiv el prin abtinere. Apoi s-a ridicat si a plecat fara nicio explicatie. Astfel si-au mai batut joc o dată de targumureseni!

Prima reacție in urma acestui simulacru de ședință, este cea a președintelui POL Tirgu Mures – Dan Masca, pe care o redăm în rândurile de mai jos.

“Nenea viceprimar PAPUC, votat sef de sedinta a n-a oara in ultimii 3 ani, de catre cei de mai sus, si-a luat jucariile si a plecat fără să stea jos să discute și să informeze cetatenii, care ii platesc salariul nesimtit, cind au de gind sa voteze rectificarea, fara de care zecile de ong uri culturale si sportive si educationala nu primesc amarita de cofinantare pentru concursurile de proiecte la care pot participa de doua ori pe an.

Omul este ca Florea si Maior, adica crede ca are un oras pe numele lui, iar tot ce fac este asa cum vor ei, deoarece își permit.

Astăzi ședinta extraordinara convocata de executivul majoritar PSD-UDMR-ALDE a decis ca ordinea de zi propusa de ei nu este buna si au votat impotriva ei. 🙂

Dacă prostia ar avea un nume s-ar numi PSD-UDMR-ALDE TG Mures.

Oare nu au putut negocia in spatele usilor inchise ale lor mizerii similare cu cele din ultimii zeci de ani?!?” a scris Dan Masca.

MS / Foto: colaj arhiva