Pe Stadionul Municipal, in fata a mii de participanti…

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează vineri, 26 iulie 2019, începând cu ora 17.00, la Stadionul Municipal din Târgu Mureș, festivitatea de absolvire a promoției 2019.

Discursul festiv va fi adresat absolvenților de către ambasadorul României la Uniunea Europeană, Excelența Sa, doamna Luminița-Teodora Odobescu. Diplomatul s-a născut la 3 mai 1969, la Reghin, judeţul Mureş. Este căsătorită şi are doi băieţi.

Alături de cei 1.908 absolvenți ai Universității vor fi cadrele didactice care le-au îndrumat pașii în toți anii de studii de licență sau de masterat, dar mai ales familiile și prietenii, care i-au susținut necontenit și necondiționat pe perioada studenției.

Festivitatea de absolvire se va încheia cu momentul solemn al depunerii Jurământului lui Hipocrate de către absolvenții programelor de studii din domeniul Sănătate, după care toți absolvenții promoției 2019 vor rosti Angajamentul solemn față de profesie și Universitate.

Festivitatea de absolvire va fi transmisă live pe paginile oficiale de Facebook și de YouTube ale Universității.

UMFST /  Foto: colaj