Ciprian Vasile Vlad, una dintre victimele jandarmilor din timpul incidenteleor din 10 august, de la București, susține redeschiderea Secției de arși din Târgu Mureș.

„Locul în care am fost internat după 10 august a fost închis. Nu înțeleg de ce? Am avut norocul să fiu internat în cea mai bună și profesională secție din țară, unde am fost tratat de o arsură la picior provocată de Jandarmerie în evenimentele din 10 August 2018: Semnează petiția, aici! Redeschiderea secției de arşi la Tîrgu Mures!”

În Petiția online, care deja a adunat aproape 2.000 de susținători, se transmite că „Noi, foştii şi actualii pacienţi care am fost îngrijiţi cu un înalt profesionalism în ultimii 34 de ani de catre personalul acestei secţii, condus de dr.Adrian Boţan, solicităm conducerii Spitalului Clinic Judeţean Mureş să revină imediat asupra deciziei sus amintite şi să redeschidă cât mai curând acest vechi serviciu medical unic cu enorma importanţă civilă şi strategică.”

Va reamintim ca, din pacate, in pofida nenumaratelor cazuri grave de incompetenta, publicate in mai multe materiale, acest „manager” este sustinut in continuare in functie cu aportul UDMR, SCJM fiind sub directa administrare a CJ Mures, adica a presedintelui Peter Ferenc. Pana cand trebuie sa mai sufere bolnavii din cauza jocurilor voastre politice?!

Interesele si incompetenta pun in pericol viata bolnavilor…

Am scris in nenumarate materiale despre efectul dezastruos urmare a numirilor politice a managerilor de spitale, care pun in pericol sanatatea si chiar viata pacientilor mureseni prin nepriceperea in aceste functii. Despre managerul de la Spitalul Clinic Judetean Mures, ginecologul Garbovan Ovidiu, v-am relatat cum lasa aparatele vitale pentru bolnavii de cancer luni de zile nefunctionale, cum lasa spitalele fara nicio investitie de ajung sa cada peste pacienti, cum lasa corpuri de cladire nou construite nefolosite de ajung in paragina etc.

MS /  Foto: colaj