Doi tineri băuti la volan, două grave accidente…

Echipajele medicale din cadrul ISU BN și SAJ BN au fost solicitate la mai multe accidente grave. S-a cerut si interventia elicopterului de la Tirgu Mures.

Un grav accident rutier a avut loc între localitățile Șieuț și Monor. A fost o singură victimă, care a fost transportată la UPU Bistrița.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că pe DJ154, la ieșire din localitatea Șieuț înspre Monor, un tânăr de 19 ani din Șieuț, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp din lemn, după care s-a răsturnat. În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind rănit. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și conducere cu alcoolemie”, au declarat reprezentanții IPJ BN.

Al doilea accident, tot din cauza alcoolului la volan, în Molișet. Din nefericire, este tot un eveniment rutier grav.

„Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că, pe un drum comunal din localitatea Molișet, un tânăr de 17 ani, din localitate, care conducea un autoturism, a pierdut controlul acestuia, a ieșit în afara părții carosabile, ajungând în albia unui pârâu. În urma accidentului, șoferul și un pasager au fost răniți. Tânărul de 17 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,4mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere cu alcoolemie”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Sursa: bistrițeanul.ro