Facebook, instagram si  whatsApp înregistrează probleme de funcționare, miercuri după-amiază, în întreaga lume, pozele încărcate de utilizatorii nefiind vizibile.

Facebook a anunţat că lucrează să rezolve problemele de funcţionare întâmpinate de utilizatori la trimiterea de fişiere media pe platformele sale de socializare.

“Suntem conștienți de faptul că unele persoane au probleme la încărcarea și trimiterea de imagini, video-uri sau alte tipuri de fișiere pe aplicațiile noastre. Ne cerem scuze pentru problemele create și lucrăm pentru a le rezolva cât mai repede posibil. #facebookdown”, este mesajul postat de Facebook pe contul de Twitter.

 

We’re aware that some people are having trouble uploading or sending images, videos and other files on our apps. We’re sorry for the trouble and are working to get things back to normal as quickly as possible. #facebookdown— Facebook (@facebook) 3 iulie 2019

 

Potrivit The Independent, mai mulți utilizatori din întreaga lume au raportat faptul că nu-și pot vedea fotografiile încărcate. De asemenea, se pare că sunt probleme și în ceea ce privește aplicația WhatsApp. Și în cazul mesageriei, pozele, video-urile și mesajele vocale nu apar așa cum ar trebui.

Problemele par să fie la nivel global, potrivit site-ul Down Detector, scrie sursa citată.

Sunt afectați mai mult utilizatorii din Europa, Statele Unite, America de Sud și Japonia.

Potrivit sursei citate, și utilizatorii aplicației Instagram reclamă probleme de funcționare, pozele încărcate nefiind vizibile.

Sursa: protv.ro