Niste manageri “competenti” le pun iar viata in pericol…

Aparatul de radioterapie de la Spitalul Clinic Judetean Mures nu merge de aproape o saptamana. Daca nu se rezolva de urgenta, doar urgenta chiar exista, atunci se va face licitatie in august, iar in acest fel pacientii sufera.

Buncarul nou pentru aparatul de radioterapie, se va termina in decembrie 2019 si va avea instalat aparatul candva in 2020, daca nu o sa apara alte probleme voite sau nu.

Toate aceste mizerii din managementul “performant” supravegheat de ani de zile de psd-udmr-pnl-alde au facut ca unii privati sa se dezvolte, doar aveau relatii la unii de la stat.

Asta inseamna ca unii privati avantajati din Tg Mures, vor avea functional mai repede aparatul nou de radioterapie, in toamna 2019, desi nu stiu cum s-a dat autorizatie de constructie in inghesuiala aceea de cladiri, iar banii vor ajunge unde trebuie, deoarece cel de la stat, condus de politruci, nu merge.

De multi ani politrucii au ajutat ca parte din banii de la asigurarea unica de stat, sa ajunga unde decid ei, la privatii “mai buni”. Sigur, totul legal, doar ei au dat legile proaste.

La final, aceste mizerii stat-capitalisti de cumetrie au dus la imaginea proasta legata de zona privata in domenii ca sanatatea si educatia.

Iata si parerea/rezolvarea managerului “competent”  de la Spitalul Clinic Judetean Mures, Girbovan Ovidiu:

Sursa: Dan Masca facebook /  Foto: colaj