În perioada 14-17 iunie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 270 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 700 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalităţile depistate şi au fost constatate peste 60 de infracţiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acţionat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.  S-a intervenit la 274 de evenimente, dintre care 253 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 62 de infracţiuni, 11 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 716 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 231.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reţinute 47 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva