Mulțumim din toată inima pentru gestul altruist al fiecăruia! Va rugam sa distribuiti…

Fetița noastră de 1 ani și 8 luni ZONGOR VIVIEN ILONA s-a născut in 28 sept. 2017 fiind al 4.-lea copil din familie. Ea s-a născut cu o malformație congenitală rară: PARALIZIE COARDA VOCALĂ dreapta, PAREZA coarda vocală stăngă, LARINGELE NEDEZVOLTATE.

Din aceste motive ea neavând voce se chinuie sa plângă, are dificultăți de respirație, nu poate vorbi; pot să apară și complicații neașteptate. După mai multe controale medicale in țară am aflat că în România nu este posibilitate de vindecare. În Ungaria (orașul Szeged) am întâlnit un profesor la care ne-am prezentat la un control medical, el ne-a încurajat că o poate opera.

În urma acestei intervenții chirurgicale fetița noastră va putea să trăiască o viață normală. Costurile intervențiilor și a tratamentului sunt extrem de ridicate (interventia chirurgicalā, anestezie, tratamente, spitalizare, terapii de recuperare, controale postoperatorii etc.) ar ajunge la aproximativ 10.000 €

Acestea deja depășesc cu mult posibilitățile noastre financiare, de aceea facem apel la toți cei care pot și doresc să ne ajute, să se implice după posibilitățile lor, și să ne ajute să-i asigurăm intervenția și tratamentele medicale necesare pentru copila noastră.

Donațiile pentru Vivien pot fi depuse in contul deschis special pentru acest caz:

BANCA TRANSILVANIA Tg-Mureș
ZONGOR VIVIEN ILONA

EURO: RO25BTRLEURCRT0503069601
RON: RO75BTRLRONCRT0503069601
Din Strāinātate:
BIC. BTRLRO22 și contul de Euro

Chiar și cea mai mică sumă contează și este foarte apreciată.
Mulțumim din toată inima pentru gestul altruist al fiecăruia.
Kelemen Kinga și Zongor Làszló, părinții lui VIvien