Deși 400 de polițiști îl caută, cu drone, elicoptere şi camere cu termoviziune…

Asta deşi forţe importante au fost mobilizate pentru prinderea lui – infractorul e căutat cu drone, elicoptere şi camere cu termoviziune.

În încercarea de a-l găsi pe individul care le-a ucis colegul, poliţiştii au organizat filtre în trafic, în zona localităţii Recaş, unde au informaţii că s-ar ascunde Ionel Lepa.

Anchetatorii cred că fugarul și-a petrecut noaptea într-o casă pentru că în podul locuinței au fost găsite mai multe urme de sânge

Chestor Ioan Buda, şeful Poliţiei Române: Acțiunea a fost organizată defectuos. Polițistul nostru de la Urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri.

Adevăraţii vinovaţi nu sunt la IPJ Timiş, ci în fruntea Ministerului de Intene, spun reprezentanţii sindicatelor din Poliţie, care cer demisia lui Carmen Dan.

Dumitru Coarnă – președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC): 80% din efective sunt dotate în acest moment cu pistoale Carpați model 74. Sunt situații în care polițiștii nu au nici pistol. Au doar tocul ăla, nu există armament în dotare, nici acel Carpati. Aici suntem.

Aproape 400 de oameni ai legii îl caută pe criminalul poliţistului Cristian Amariei. Operaţiunea e concentrată pe o rază de 40 de kilometri. Se folosesc elicoptere, drone şi camere cu termoviziune.

Sursa: digi24.ro