O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs in aceasta dimineaţa în judeţul Satu Mare, fiind solicitat un elicopter SMURD de la Tirgu Mures pentru o persoană cu un braţ amputat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş”.

Potrivit sursei citate, în urma unui impact între două autoturisme în localitatea Valea Seacă, comuna Tarna Mare, au rezultat patru victime, din care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost scoasă de către pompieri, dar nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Pentru o altă victimă cu membru superior amputat, a fost solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureş. Toţi ce implicaţi în accident sunt bărbaţi şi au vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD (EPA şi TIM), o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una pentru descarcerare şi una de stingere.

ATENTIE, imagini FOTO-VIDEO cu puternic impact emotional…

Accident mortal județul Satu Mare

VIDEO. Accident mortal în județul Satu Mare. Un bărbat a decedat, altul va fi preluat de un elicopter SMURD. Detalii pe PresaSM ——-> https://bit.ly/2WgJHF0

Publicată de Presa Satu Mare pe Duminică, 2 iunie 2019

MS /  Foto: ISU Mures /  Video:  Presa Satu Mare