Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizaţi de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din curtea locuinţei sale.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că în noaptea de 26/27 mai a.c., persoane necunoscute au sustras o bicicletă, în valoare de aproximativ 250 lei, din curtea unui imobil situat pe strada Dealului.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, aceştia au stabilit faptul că în cursul aceleiaşi nopţi, din faţa unui alt imobil, situat pe aceeaşi stradă, a fost sustrasă o altă bicicletă, în valoare de aproximativ 600 de lei şi care aparţinea unui tânăr de 23 de ani.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea a patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, toţi din localitatea Tîrgu Mureş, bănuiţi de comiterea furtului şi care ar fi vândut cele două biciclete, în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva