Atentie, nu avea permis si nici nu era scuterul lui…

Ieri, în jurul orei 20.22, pe strada Aleea Carpaţi din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 18 ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu partea din spate a unui autoturism parcat într-o parcare special amenajată, după care şi-a continuat deplasarea acroşând un pieton, iar ulterior s-a dezechilibrat şi a căzut cu motociclul pe partea carosabilă.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motociclului, precum şi a pietonului. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că motociclul condus de tânărul de 18 ani, i-a fost încredinţat acestuia cu puţin timp înaintea producerii accidentului, de către un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Tîrgu Mureş.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva