Ca tot au trecut alegerile si pesedistii au fost infranti categoric, in urma actiunilor intreprinse de ei in ultimii doi ani, in special impotriva justitiei, prin eliberarea violatorilor din puscarii, incercarea de sprijinire a penalilor cercetati sau condamnati pentru fapte de coruptie, dar si a unei guvernari dezastruoase care a indatorat tara fara sa existe o crestere reala a calitatii vietii in Romania, dimpotriva.

Asadar, la votul de duminica, au primit, de la numarul masiv de participanti, intocmai ce au meritat. Ba mai mult, la doar o zi dupa umilinta de la alegeri, a venit si hotararea definitiva de condamnare cu executare pentru fapte de coruptie a tatucului pesedeului, Dragnea Liviu.

In acelasi contex, amintim si umilinta gruparii Florea+Maior de la conducerea ALDE Mures, care a obtinut la alegeri ZERO reprezentanta europeana.

Din pacate, doar noi si msnews.ro NU i-am sprijinit in niciun fel…

Nu mai insistam, se stie foarte bine despre ce si despre cine vorbim, dar nu putem sa trecem cu vederea peste parte din presa mureseana care a sprijinit, prin publicarea de materiale de promovare, aceasta grupare numita PSD+ALDE.

Important de precizat ca, din pacate, in Mures, doar noi, Mures Stiri/ArdealNews.ro si portalul msnews.ro NU am sprijinit in niciun fel promovarea pesedeului, partid pe care l-am considerat extrem de nociv pentru Romania – parere intarita si exprimata foarte concret de oameni la alegerile de duminica si de sistemul de justitie care le-a condamnat liderul -, si nici a ALDE reprezentata de conducerea primariei Tirgu Mures.

Insa, intamplator sau nu, au fost promovati masiv chiar de cel mai sustinut ziar muresean din bani publici, zi-de-zi.ro, urmat indeaproape de punctul.ro. Amandoua publicatii online au promovat maretele idei lansate de socialisti, de multe ori prin informatii fantasmagorice de genul “investitii istorice in spitale” sau “autobuze noi” etc, dar si a celor de la ALDE Mures, reprezentati de gruparea Florea Dorin si Maior Claudiu, referitor la care nu are rost sa mai aducem argumente de non-performanta.

Pe principiul cine se aseamana se aduna, promovand PSD+ALDE, nu au facut altceva decat sa-si bata joc, pentru cativa leuti de pusculita, de cei aproape 200.000 de mureseni care au votat duminica impotriva acestor partide. Prin promovarea lor au devenit partasi la decadere, alaturi de cei promovati, PSD Mures care a ajuns cel mai rusinos scor inregistrat vreodata la alegeri si la iesirea totala din peisajul politic european a ALDE.

La final, va redam cateva dintre materialele publicate de aceasta parte din mass media mureseana, doar din timpul campaniei, cu precizarea ca, in precampanie, au publicat o serie de materiale de promovare pentru aceleasi partide, sub o forma sau alta.

Norocul nostru, ghinionul lor, e ca noi suntem mult mai multi! 😉 Noi v-am spus, acum voi alegeti ce si pe cine sa cititi in continuare…

MS /  Foto: colaj