Si-a prevestit sfarsitul in ultima postare…

Dan Florin Marius şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un accident cumplit în Mureş.  Aflat la volanul autoturismului marca Opel, Dan Florin Marius conducea cu viteză, aproximativ 140 de kilometri/oră, spun martorii.

Aseară, în jurul orei 22:50, pe varianta Periş – Petelea, băiatul de 21 de ani a depășit o coloană de mașini, a reintrat pe banda lui de mers, după care, fără nicio explicaţie, a pătruns pe contrasens intrând frontal într-un TIR. În urma impactului extrem de puternic, TIR-ul a tânăt maşina în care se afla Florin încă aproximativ 200 metri, ajungând pe sensul opus autotrenului.

Imaginile suprinse la locul accidentului sunt teribile (Vezi aici). Practic, maşina băiatului a ajuns în proporţie de 70% sub TIR.

Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 21 de ani. După zeci de minute de eforturi contra cronometru, echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

În urmă cu o săptămână, Florin a publicat pe Instagram o fotografie însoţită de un mesaj care au prevestit, parcă, nenorocirea de aseară.

Sursa: observator.tv