Evolutie sau INvolutie!? Zice ca a facut asta din ambitie si…

Florea Dorin, primarul municipiului Tirgu Mures în ultimii 19 ani, a trecut la ALDE, a anunţat astazi Călin Popescu Tăriceanu, liderul formaţiunii, aflat în turneu electoral în ţară. A devenit aşadar membru ALDE, partid aflat la guvernare impreuna cu PSD si UDMR, urmând să preia şi conducerea filialei de Mureş.

“E vorba de ambiţiile mele vis-a-vis de modul în care se face politică şi faptul că nu pot să stau deoparte”, a declarat primaru’.

Una din primele reactii a fost cea a consilierului local Radu Balas, care a scris pe facebook:

“Primarul de Târgu Mureș a fost numit (și nu ales) președintele ALDE Mureș de către Tăriceanu. A ajuns până aici pe traseul PNȚCD-Independent (susținut de PSD și PRM)-PDL-PNL-Independent (susținut de PNL, PMP și UNPR). Plus susținere necondiționată și aproape permanentă de la UDMR în Consiliul Local. La numire a vorbit despre clasa politică degradată din România. 😉

E interesant, la guvernare fiind acum, pe cine va mai da vina pentru nerealizările sale, devenite cronice deja. Cred că pe POL și pe USR-PLUS, că altcineva n-a mai rămas pe scena politică fără să se fi “floricizat”. 🙂”

Revenim cu amanunte in cazul in care va face ceva pentru oras din aceasta noua postura. Nu va faceti sperante prea mari 😉

MS /  Foto: colaj